Lykke-Per 2 eBook Þ Paperback

Lykke-Per 2 eBook Þ Paperback

Lykke-Per 2 [Ebook] ➢ Lykke-Per 2 Author Henrik Pontoppidan – Capitalsoftworks.co.uk Second half of the novel Second half of the novel.


10 thoughts on “Lykke-Per 2

 1. Astrid Astrid says:

  Da jeg begyndte p at l se Lykke Per troede jeg rligt ikke, at jeg ville blive f rdig i hvertfald ikke indenfor de f rste par m neder Fort llestilen er langsom og beskrivende og det var noget af et skift fra hvad jeg ellers har haft fingrene i MEN ikke bare endte jeg med at flyve igennem begge b ger s hurtigt man nu flyver igennem b ger n r man ogs skal passe sit arbejde , jeg er ret sikker p , at det ikke er sidste gang, at jeg s tter mig ned med Lykke Per B gerne er en klassisk bu Da jeg begyndte p at l se Lykke Per troede jeg rligt ikke, at jeg ville blive f rdig i hvertfald ikke indenfor de f rste par m neder Fort llestilen er langsom og beskrivende og det var noget af et skift fra hvad jeg ellers har haft fingrene i MEN ikke bare endte jeg med at flyve igennem begge b ger s hurtigt man nu flyver igennem b ger n r man ogs skal passe sit arbejde , jeg er ret sikker p , at det ikke er sidste gang, at jeg s tter mig ned med Lykke Per B gerne er en klassisk buildingsroman, men der er noget helt vildt moderne og gribende ved Pers s gen efter sin egen natur Havde Pontoppidan levet i dag havde Per nok ledt efter dele som han kunne sammenstykke sig selv af, men pga romanens alder leder Per efter hvem han egentlig er Hvad er hans sande natur Hvordan er jeg ikke man men jeg lykkelig Et utrolig velskrevet stykke litteratur ikke bare sprogligt, men ogs indholdsm ssigt OG sidder man som ungt yngre menneske med Lykke Per i h nden i offentligheden, kan jeg garantere, at man bliver snakket til af indtil flere ldre mennesker, som alle roser en for valget af litteratur


 2. William William says:

  Virkelig en fremragende bog Utroligt hvor relevant den stadig kan f les i dag Karakterene er dybe og men f ler deres lykke og sorg som sin egen En bog, som giver masser af stof til eftertanke.


 3. Christina Ruskjær Christina Ruskjær says:

  Jeg kunne ogs godt lide anden del selvom jeg synes den til tider var lidt langtrukken.


 4. Lars Lars says:

  Utterly annoying main character on purpose, I guess Had to quit 2 3 from the finish line, because he annoyed me too much.


 5. Jan Jørgensen Jan Jørgensen says:

  Dette var en fantastisk overraskelse af en forn jelses l sning Mit kendskab til Pontoppidan inden Lykke Per, bestod i en tvunget genneml sning af novellen rne Flugt der ikke havde vakt min interesse synderligt.Men Lykke Per har v ret en forn jelse b de i stil og fort lling Jeg kan kun anbefale denne bog, hvis man alts er det lidt dybsindig l sning og ikke kun s ge sp nding og nem underholdning.


 6. Thomsen Thomsen says:

  One of the best Danish books I have ever read Amazing description of Danish mentality for better or worse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 thoughts on “Lykke-Per 2

 1. Astrid Astrid says:

  Da jeg begyndte p at l se Lykke Per troede jeg rligt ikke, at jeg ville blive f rdig i hvertfald ikke indenfor de f rste par m neder Fort llestilen er langsom og beskrivende og det var noget af et skift fra hvad jeg ellers har haft fingrene i MEN ikke bare endte jeg med at flyve igennem begge b ger s hurtigt man nu flyver igennem b ger n r man ogs skal passe sit arbejde , jeg er ret sikker p , at det ikke er sidste gang, at jeg s tter mig ned med Lykke Per B gerne er en klassisk bu Da jeg begyndte p at l se Lykke Per troede jeg rligt ikke, at jeg ville blive f rdig i hvertfald ikke indenfor de f rste par m neder Fort llestilen er langsom og beskrivende og det var noget af et skift fra hvad jeg ellers har haft fingrene i MEN ikke bare endte jeg med at flyve igennem begge b ger s hurtigt man nu flyver igennem b ger n r man ogs skal passe sit arbejde , jeg er ret sikker p , at det ikke er sidste gang, at jeg s tter mig ned med Lykke Per B gerne er en klassisk buildingsroman, men der er noget helt vildt moderne og gribende ved Pers s gen efter sin egen natur Havde Pontoppidan levet i dag havde Per nok ledt efter dele som han kunne sammenstykke sig selv af, men pga romanens alder leder Per efter hvem han egentlig er Hvad er hans sande natur Hvordan er jeg ikke man men jeg lykkelig Et utrolig velskrevet stykke litteratur ikke bare sprogligt, men ogs indholdsm ssigt OG sidder man som ungt yngre menneske med Lykke Per i h nden i offentligheden, kan jeg garantere, at man bliver snakket til af indtil flere ldre mennesker, som alle roser en for valget af litteratur

 2. William William says:

  Virkelig en fremragende bog Utroligt hvor relevant den stadig kan f les i dag Karakterene er dybe og men f ler deres lykke og sorg som sin egen En bog, som giver masser af stof til eftertanke.

 3. Christina Ruskjær Christina Ruskjær says:

  Jeg kunne ogs godt lide anden del selvom jeg synes den til tider var lidt langtrukken.

 4. Lars Lars says:

  Utterly annoying main character on purpose, I guess Had to quit 2 3 from the finish line, because he annoyed me too much.

 5. Jan Jørgensen Jan Jørgensen says:

  Dette var en fantastisk overraskelse af en forn jelses l sning Mit kendskab til Pontoppidan inden Lykke Per, bestod i en tvunget genneml sning af novellen rne Flugt der ikke havde vakt min interesse synderligt.Men Lykke Per har v ret en forn jelse b de i stil og fort lling Jeg kan kun anbefale denne bog, hvis man alts er det lidt dybsindig l sning og ikke kun s ge sp nding og nem underholdning.

 6. Thomsen Thomsen says:

  One of the best Danish books I have ever read Amazing description of Danish mentality for better or worse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *