Den gröne riddaren ePUB ↠ Den gröne PDF or

Den gröne riddaren ePUB ↠ Den gröne PDF or

Den gröne riddaren ❰Download❯ ➽ Den gröne riddaren Author Yang Mu – Capitalsoftworks.co.uk Yang Mu f 1940 taiwanesisk litteraturforskare och poet presenteras här i en ovanligt vacker tvåspråkig volym För förord översättning och urval står sinologen och Akademiledamoten Göran Malmvi Yang Mu f taiwanesisk litteraturforskare och poet presenteras här i en ovanligt vacker tvåspråkig volym För förord översättning och urval står sinologen och Akademiledamoten Göran MalmvistDikterna har ordnats kronologiskt från den artonårige poetens romantiska kväden till den åriga poetens senaste dikt Därmed kan en egenartad utveckling följas i ett av samtidens främsta kinesiskspråkiga författarskap.


2 thoughts on “Den gröne riddaren

 1. Caroline Caroline says:

  Vilken överraskning det här var; hade inte alls förväntat mig att så handlöst falla för det gröna bländande men Inte ens störtande stjärnor och gnistrande silverringar blir löjliga inte det minsta


 2. Viggo Viggo says:

  Att läsa poesi var något nytt och lite konstigt för mig Inte bara för att det är ovant utan för att det känns som att jag inte riktigt ”fattar det” Antingen satt jag och letade efter nån sorts djupare mening i varenda rad utan att lyckas förstå något eller så försökte jag bara läsa utan att tänka för mycket och glömde då bort vad dikterna handlat om så fört jag läst dem Därför vet jag inte riktigt vad jag tyckte om boken eller hur jag ska bedöma den så egentligen kanske den förtjänar mer än 3 stjärnor Betyget kanske hade sett annorlunda ut om jag haft annan poesi att jämföra den med Dock var det vissa dikter med beskrivningar som jag gillade eller som jag blev imponerad av hur meningarna flöt ihop med varandra Särskilt ett citat fastnade jag för närmare slutet av boken från dikten ”Tema” 1998”Sniglarna sover koloradoskalbaggarna har gömt sig under jordpessimisterna har ensamrätt på de djupa frågornaMen fråga mig inte vad larverna hoppas på i sina kokongerfjärilens överlevnadschans är inte mitt tema”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Den gröne riddaren

 1. Caroline Caroline says:

  Vilken överraskning det här var; hade inte alls förväntat mig att så handlöst falla för det gröna bländande men Inte ens störtande stjärnor och gnistrande silverringar blir löjliga inte det minsta

 2. Viggo Viggo says:

  Att läsa poesi var något nytt och lite konstigt för mig Inte bara för att det är ovant utan för att det känns som att jag inte riktigt ”fattar det” Antingen satt jag och letade efter nån sorts djupare mening i varenda rad utan att lyckas förstå något eller så försökte jag bara läsa utan att tänka för mycket och glömde då bort vad dikterna handlat om så fört jag läst dem Därför vet jag inte riktigt vad jag tyckte om boken eller hur jag ska bedöma den så egentligen kanske den förtjänar mer än 3 stjärnor Betyget kanske hade sett annorlunda ut om jag haft annan poesi att jämföra den med Dock var det vissa dikter med beskrivningar som jag gillade eller som jag blev imponerad av hur meningarna flöt ihop med varandra Särskilt ett citat fastnade jag för närmare slutet av boken från dikten ”Tema” 1998”Sniglarna sover koloradoskalbaggarna har gömt sig under jordpessimisterna har ensamrätt på de djupa frågornaMen fråga mig inte vad larverna hoppas på i sina kokongerfjärilens överlevnadschans är inte mitt tema”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *