Paperback ↠ Laki Garden MOBI Þ

Paperback ↠ Laki Garden MOBI Þ



10 thoughts on “Laki Garden

  1. Adrianz Adrianz says:

    Lps habis je baca buku ni rs tak sabar plak nk kawenhaahahaha gelak gataiiii


  2. Nazrul Noorzan Nazrul Noorzan says:

    Saya membeli buku ini kerana terbaca salah seorang penulisnya ialah fazleena hishamuddin dan hal ini tidak pernah mengecewakan saya setelah selesai membaca cerita ceritanya


  3. Aron Aron says:

    baca sambil senyum2 hehe 4 bintang sbb x cukuphaha


  4. Manusia Berubah Manusia Berubah says:

    Menarik naskhah ini buat saya terhibur Hampir semua kisah di dalamnya adalah kenangan yang mengusik jiwa Paling suka dengan Juara Sesat Sedunia Geram dan Cinta Bukan I Labiu Sahaja Tahniah kepada ketida tiga orang penulis


  5. Shuhada Ramli Shuhada Ramli says:

    Buku yang sweet² menceritakan asam garam kisah hidup berpasangan Best Kelakar comel Kelakar dalam hati ada taman Eh best lah Sampai tak ada perkataan yang lain dari best untuk digambarkan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laki Garden [Reading] ➮ Laki Garden ➶ Fazleena Hishamuddin – Capitalsoftworks.co.uk Buku ini adalah himpunan cerita daripada tiga orang bini tentang laki mereka Apapun ini bukan cerita keluh kesah kerana laki mereka tak romantik Bukan juga cerita yang membanding bandingkan laki roman Buku ini adalah himpunan cerita daripada tiga orang bini tentang laki mereka Apapun ini bukan cerita keluh kesah kerana laki mereka tak romantik Bukan juga cerita yang membanding bandingkan laki romantik dengan laki tak romantik Dan jauh sekali cerita 'di dalam kelambu' Cerita 'di dalam kelambu' biarlah kekal di dalam kelambu sahaja yaIni kisah sweet sweet yang menjadi tali pengikat hubungan mereka Tali yang kita tak boleh nampak dengan mata kasar tetapi kita tahu tali itu ada di situPada mereka romantik orang lelaki ni tidak semestinya datang dalam bentuk kata kata manis pada kad ucapan ulang tahun atau sejambak bunga atau sekotak cokelat atau sebungkus gula gula Kadang kadang ia datang dalam bentuk perbualan seharian seperti Gulai lemak telur itik campur belimbing buluh yang awak masak semalam tu ada belen lagi tak Saya nak bawa bekal pergi kerjalah SedapAtau barangkali dalam bentuk Selalunya laki I suruh I tidur dulu nyenyak nyenyak supaya I tak terganggu dengan dengkur dia yang macam bunyi traktor tu Sweet kanMmm how lucky they are kan.

10 thoughts on “Laki Garden

  1. Adrianz Adrianz says:

    Lps habis je baca buku ni rs tak sabar plak nk kawenhaahahaha gelak gataiiii

  2. Nazrul Noorzan Nazrul Noorzan says:

    Saya membeli buku ini kerana terbaca salah seorang penulisnya ialah fazleena hishamuddin dan hal ini tidak pernah mengecewakan saya setelah selesai membaca cerita ceritanya

  3. Aron Aron says:

    baca sambil senyum2 hehe 4 bintang sbb x cukuphaha

  4. Manusia Berubah Manusia Berubah says:

    Menarik naskhah ini buat saya terhibur Hampir semua kisah di dalamnya adalah kenangan yang mengusik jiwa Paling suka dengan Juara Sesat Sedunia Geram dan Cinta Bukan I Labiu Sahaja Tahniah kepada ketida tiga orang penulis

  5. Shuhada Ramli Shuhada Ramli says:

    Buku yang sweet² menceritakan asam garam kisah hidup berpasangan Best Kelakar comel Kelakar dalam hati ada taman Eh best lah Sampai tak ada perkataan yang lain dari best untuk digambarkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *