!!> Download ➻ School Spirit (Suddenly Supernatural, #1) ➿ Author Elizabeth Cody Kimmel – Capitalsoftworks.co.uk

School Spirit (Suddenly Supernatural, #1) All Kat Roberts Wants Is To Be Normal, Or At Least To Look That Way To Students At Her New School But Her Mother Is A Medium, And Not The Kind That Fits In Between Small And Large Kat S Mom Is The Kind Of Medium Who Sees Spirits And Communicates With Them And, Even Worse, Kat Has Just Discovered That She Can See Spirits Too In This First Adventure In The Popular Suddenly Supernatural Series, Elizabeth Cody Kimmel Brings Humor And Heart To The Trials And Tribulations Of Finding Out Who You Are And Who You Want To Be All While Surviving The Seventh Grade.

10 thoughts on “School Spirit (Suddenly Supernatural, #1)

  1. says:

    So I m on a plane ride from Seattle to New York and wouldn t you know it but I don t bring enough books to read Under normal circumstances I have a problem with overstocking my purse with reading material This time the opposite is true So I pull out anything I happen to have on hand, and most of it is simply terrible I m alternating between bad crazy books and bad depressing books in an effort to simply make the time go faster when I remember that a literary agent I know, who happens to be taking the same flight as me, gave me Suddenly Supernatural not a day before She had assured me that it was great, which I took with a grain of salt or two Of course the book s agent is going to think it s the best single thing since sliced bread No surprises there But the pickings are slim and my flight has been delayed another hour and a half thank YOU, Delta I decide to give the book a go As a children s librarian I ve trained myself to look for certain qualities in my fiction for kids Is it interesting Is it good Does it fall i...

  2. says:

    Sebagai remaja, tanpa adanya hantu hantuan dan ibunya yang berprofesi sebagai cenayang, hidup Kat sudah penuh dengan masalah Kat bukan gadis yang termasuk gadis populer malah cenderung menjadi bulan bulanan kumpulan mean girls di sekolahnya.Kemampuan melihat hantu mulai muncul saat ia berusia 13 tahun, mau diabaikan salah, mau terus terang kepada ibunya Kat juga masih pikir pikir Tapi di saat hantu perempuan berkepang dua dengan seragam sekolah butut kerap muncul di perpustakaan sekolah, Kat mulai menyadari takdirnya Siapa gadis itu Apa hubungannya dengan Jac, teman baru Kat yang juga adalah seorang pemain Celo Berhasil Kat dan Jac membantu arwah gadis berkepang dua itu Baca sendiri untuk tahu lanjutannya Terus terang, awalnya saya takut membaca buku Suddenly Supernatural, untungnya buku setebal 207 halaman lebih menceritakan problematika Kat sebagai remaja ketimbang menakut nakuti pembaca dengan arwah gentayangan Remaja memang sering kali menjadi tokoh sentral buku young adult Masa remaja adalah masa yang paling menyenangkan, menyedihkan, paling ingin dikenang dan paling ingin dilupakan Kompleks Krisis identitas juga sering terjadi...

  3. says:

    There have been a batch of these books lately You know girl discovers her incredible psychic powers and begins solving mysteries Usually there s a kooky but wise relative with similar powers, or a quirky shop that she works in, and usually a cute boy to fall in love with.Luckily, Elizabeth Cody Kimmel is a deft writer and her book stands on its own merits Her characters are younger than usual they re in 7th grade, s...

  4. says:

    Seventh grade is hard enough, but when you re already struggling to find your niche in the popular crowd, it certainly doesn t for the cool kids to find out that your mom is a Medium But the reality for Kat is that nothing escapes the eyes of Shoshanna, Brooklyn and their omnipresent Satellite Girls, so she s just about ready to exile herself into the seventh circle of social ineptitude But then she makes friends with the new Cello Girl, Jac, so called for dragging a less than trendy instrument through the halls every day Kat and Jac s blossoming friendship is put to the test when Kat inherits her mother s spirit sight and, in need of someone to confide in who isn t her mother, she tells her best and only friend Kat has a secret, too, and as these girls battle to find their niche and get past some not so average teen issues, they find that together they can help a young ghost who has been trapped in the school for a very long time and maybe this ghost has something to offer the girls as well Suddenly Supernatural is a sweet coming of age tale th...

  5. says:

    dengan makhluk dari alam lain merupakan hal terakhir yang ingin kulakuan.Sepertinya bukan rahasia lagi jika aku paling takut dengan mayat.karena bagiku mayat mengeluarkan hawa yang membuatku tidak nyamanSuatu saat aku nyaris pingsan di bemo saat melihat seseorang ikut menangisi sosok yang terbujur kaku di hadapannya si mayat merupakan korban tabrakan Seperti sinetron mendadak angin bertiup dan membuat koran yang menutupi wajah sang mayat sedikit tersingkap Ternyata sama dengan wajah orang yang tadi kulihat menangisItu alasannya kenapa aku tidak bisa menjadi dokterbagaimana bs menjadi dokter jika kelas anatomi sudah dipastikan gagal totalItu juga alasannya kenapa aku jarang menunjukkan simpati dengan cara mendatangi rumah seseorang yang berduka, selama masih ada sosok y...

  6. says:

    Judul Suddenly Supernatural, Arwah Di SekolahPengarang Elizabeth Cody KimmelPenerjemah Barokah RuziatiPenyunting Ida WajdiPenyelaras Aksara Fenty NadiaPewajah Isi AnizaISBN 978 979 024 467 2Penerbit Atria an imprint of PT Serambi Ilmu Semesta Jln Kenang Timur Raya No 16, Jakarta 12730Cetakan 1 Februari 2011 Buku ini menceritakan anak dari seorang medium,Kat tokoh utama novel ini mempunyai ibu yang seorang medium, itu loh, yang bisa menghubungkan para arwah dari dunia sana dengan dunia sini atau juga yang bisa manggil arwah dan tentu saja melihatnya Sebagian orang berpendapat mungkin kedengarannya keren, tapi TIDAK buat Kat Bayangkan saja, disaat Kat yang bisa dianggap kurang populer di sekolah, tapi sangat pintar tiba tiba kedatangan Shoshanna, yang merupakan makhluk paling populer di sekolah buat Saat mereka sedang mengerjakan tugas, awalnya memang berjalan dengan lancar dan bahkan Kat dapat ngobrol tentang masalah yang populer dan natural dengan orang yang populer dan normal, Shoshanna malah merasakan hal hal yang kurang populer dan supernatural di rumah Kat Hawa dingin yang mencekam, suara teriakan yang memecahkan gendang telinga dan hal hal mistis lainnya Tentu saja Shoshanna malah jadi ketakutan dan Kat tidak bisa...

  7. says:

    I remember reading this book in the seventh eighth grade I forgot the title of the book and then weeks later, I was scrolling through the books that I might ve enjoyed I saw this book and remembered hey, that s the book that I remembered when I was in middle school Unfortunately, the rest of the books weren t in my classroom library.Anyway, this book was written for middle schoolers, and I happen to be a eighteen year old.I happen to understand living in haunted houses I m not a medium, so I can t relate to that Footsteps, being called to even though no one called you, seeing people that you knew weren t there before, the sink being turned on even though no one could ve turned it on that sort of thing.I remember that my middle school didn t have that popular, goth, jock, or cheerleader group I think there was a group that wore black clothes I guess everyone gravitated to each other and formed their own group.Despite being in the first person point of view, I wasn t annoyed at Kat It didn t seem like she was whining, she was quirky, and had her flaws I mean, forcing your best friend up to the stage to play a cello that ...

  8. says:

    Kat hidup berdua saja dengan ibunya di sebuah rumah yang sering diterangi lilin, hawanya tidak menentu, dan terkadang terdengar bunyi bunyian aneh Kat sudah terbiasa dengan kondisi rumah itu karena ibu Kat adalah seorang medium Beliau membantu orang orang dengan menghubungi arwah orang terdekat yang sudah meninggal Buat Kat yang ingin mengalami kehidupan normal di sekolah, profesi ibunya harus dirahasiakan karena ia tidak ingin menjadi orang buangan Sayangnya, gadis paling populer di sekolah, Shoshanna, malah datang ke rumahnya dan mengalami sendiri pengalaman menakutkan di sana Sejak itu Kat pergi ke sekolah dengan was was menanti kapan Shoshanna akan menyebarkan gosip yang bisa membuatnya menderita.Masalah Kat yang kedua adalah, dia mulai bisa melihat hantu sejak ulang tahunnya yang ke 13 Ia belum memberitahu siapa siapa soal ini, bahkan dengan ibunya Kat merasa kalau ia membicarakan bakat ini berarti ia harus menerimanya Kat tidak siap untuk menerima bahwa seumur hidup ia akan bisa melihat hantu dan mungkin akan menjadi m...

  9. says:

    Peringatan jangan dibaca di kala malam Jangan dibaca kalau kau penakut atau baru saja mengalami kejadian supernatural di rumah sendiri di rumah orang lain atau di mana sajalah pokoknya.Yah itu yang terjadi sama aku Awal awal baca buku ini ada kejadian aneh di rumahku Ga usah diceritainlah gimana Ntar OOR out of review ngasal Kat adalah murid SMP yang punya ibu seorang medium Medium di sini bukan ukuran baju Tapi maksudnya semacam penengah perantara antara arwah dan manusia Pekerjaan ibunya bikin Kat jadi ngerasa semakin minder Selain dia udah ga populer di sekolahnya, punya ibu medium menurut dia juga ga keren sama sekali Namun nyatanya bukan itu saja yang mesti Kat hadapi Karena di ulang tahunnya yang ke 13, Kat pun mengalami hal yang sama Dia mulai bisa melihat sosok sosok gaib.Awalnya penglihatan itu hanya membuat Kat dilema akan kehidupannya selanjutnya Apakah dia akan menjadi aneh seperti ibunya Akankah di...

  10. says:

    REVIEWIn middle school you want to fit in, you know, blend in with the crowd Fitting in was anything but easy for Kat Her mother was a medium and the kids at school teased her about it to no end Before long, Kat herself realized that she too had the gift for speaking with spirits Her only real friend was Jac, another school misfit who lost her ability to play the cello.I really liked Kat as a main character She was just a normal girl who happened to be able to speak with spirits Since Kat was a reluctant medium she never wished for her mother s gift it was interesting to see how she dealt with her situation She was very brave and I felt like she grew into her true self by the end of the story.When Kat must help a spirit in the school library cross over, she accepts the challenge There is a mystery to solve and some bumps along the way This quick read is engaging and will win the hearts of...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *